• レシピを検索
  • 詳細検索
  • フリーワード

  • このワードを含まない

close
食のタイプ
調理方法
提供食数
レシピタイプ
行事食

Deep fried horse mackerel with tartar sauce


time30min

ajikaraagetarutaru

メニューコンセプト

Because it is dusted with flour, it does not shrink much and looks good even when served on a Western plate.

このレシピに使われている商品

その他のおすすめの魚

Ingredients (for 1 person)

  • Plus Filleted Horse Mackerel with Tail and Bone Removed ( 1 piece )
  • Frying oil (appropriate amount)
  • 1/4 boiled egg
  • 15g onion
  • Dill (or parsley) as needed
  • <Seasoning A>
  • 1 tablespoon mayonnaise
  • 1/3 teaspoon vinegar
  • 1/3 teaspoon sugar
  • <Side dish>
  • Baby leaves, cherry tomatoes

Cooking in a frying pan

  • 1. Finely chop the boiled eggs, onion, and dill.
  • 2. Mix boiled eggs, onions, and seasoning A in a bowl to make tartar sauce.
  • 3. Deep fry the filleted horse mackerel with tails and flour in oil, then place in a serving dish, pour over "2", and sprinkle with dill.

*Frozen fish used

栄養価(1人分)

    • エネルギー215cal
    • タンパク質10.8g
    • 脂質15.3g
    • 炭水化物7.6g
    • カリウム177g
    • カルシウム28mg
    • 0.7mg
    • ビタミンD1.6μg
    • ビタミンB10.06mg
    • ビタミンB0.13mg
    • ビタミンC1.0mg
    • 食塩相当量0.4g

このレシピへのご感想をお待ちしております。

  • メールアドレス

  • お名前

  • 職種

  • 施設の業務形態

個人情報保護規定をこちらからご確認の上、下記にチェックを入れてください。